Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1986 Kung Fu Fu Jow Pai και SEMI CONTACT ,κάτοχος μαύρης ζώνης από το 1997. Γεννήθηκε στις 12 Μαϊου 1982 στην Αθήνα. Σήμερα είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 2ο Degree στο Fu Jow Pai και 3ο Duan στην ελληνική ομοσπονδία wushu kung fu. Στο semi contact είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 1ο Dan. Δάσκαλός του από την αρχή μέχρι και σήμερα είναι ο αδερφός του Μέμμος Νικόλαος .

Στην Ελλάδα είχε συμμετοχές και διακρίσεις σε πολλά πρωταθλήματα με κορυφαία διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της wako το 2002 3η θέση -57 κιλα Ανδρών στο Maribor Σλοβενίας. Σε αγώνες Tao Lu του kung fu πάρα πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ελληνικά πρωταθλήματα με μεγαλύτερη διάκριση 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα wushu στην Α κατηγορία Ανδρών, ενώ το 2014 στο 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Τουρκία ήταν 1ος στην κατηγορία Ανδρών Γυμνά χέρια και 2ος στην κατηγορία Ανδρών με Όπλα .

Το 2015 στο 2ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Αθήνα ήταν 2ος στην κατηγορία Ανδρών Γυμνά χέρια Είναι πτυχιούχος προπονητής από τη ελληνική γραμματεία αθλητισμού στη σχολή προπονητών wushu kung fu το 2014, με αποτέλεσμα να σταματήσει να σταματήσει πλέον την αθλητική του καριέρα στην Ελλάδα και να διαγωνίζεται μόνο σε Διεθνείς διοργανώσεις.

Τον Ιανουάριο του 2020 στο Παγκόσμιο τουρνουά Moscow Open στην Ρωσία ανάμεσα σε αθλητές από όλο τον κόσμο, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Ανδρών Γυμνά χέρια.